Vitaliteit op de werkvloer / Bedrijfsdiëtetiek

//Vitaliteit op de werkvloer
Vitaliteit op de werkvloer 2018-11-30T12:18:11+01:00

Vitaliteit op de werkvloer, gezonde en actieve werknemers. De bedrijfsdiëtetiek bij ProFitt is gericht op fitte en vitale werknemers. Is het ziekteverzuim binnen jouw bedrijf hoog? Hebben werknemers vaak fysieke klachten en heb je het idee dat de leefstijl van de werknemer hiermee te maken kan hebben? Neem contact op met ProFitt. Wij bieden namelijk workshops, kantine checks, voedingsadvies en presentaties aan om ziekteverzuim tegen te gaan en de leefstijl van werknemers te verbeteren.

ProFitt streeft naar leefstijlverandering, wat zal leiden tot gedragsverandering en blijvend resultaat. Dit is te bereiken door het bieden van professionele begeleiding met een hoog kwaliteitsniveau. Zorg bieden op maat en klantvriendelijkheid is iets wat bij ProFitt hoog in het vaandel staat. Daarnaast werken we graag en goed samen met huis- en bedrijfsartsen en andere paramedici.

Onderscheidend

In onze aanpak zijn we vernieuwend en onderscheidend als diëtisten. We bieden professionele begeleiding en stemmen zowel voeding als beweging goed op elkaar af. Door het bewaken van kwaliteit (kwaliteitsregister paramedici, vereniging sportdiëtetiek Nederland, Fit!Vak) is ProFitt de partij om met jouw werknemers voor een gezonde en vitale leefstijl te gaan!

Onze werkwijze

  • Wordt op maat gemaakt en is dus gericht op de bedrijfscultuur, bedrijfssector, kantine aanbod, pauzemogelijkheden en werktijden die uw bedrijf hanteert.
  • Kan per individu, in groepen of organisatie breed worden ingezet.
  • Kan enkel op voeding zijn gericht, maar ook voeding en beweging omvatten.

Wil je met ProFitt het werkverzuim terugdringen en werken aan fitte en vitale werknemers? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

TwitterVolg ons op twitter

YoutubeVolg ons op youtube