Salade, hoofdgerecht
2 personen, 20 minuten
Ingrediënten:
- 100 gram couscous
- 200 ml gekookt water
- gegrilde paprika 3 grote stukken
- halve komkommer
- 2 tomaten
- 1 appel
- 1 ui
- 10 pegannoten
- 1/2 groenteboullionblok
- peper
- optioneel: munt
Bereidingswijze:
- Breng 200 ml water aan de kook
- Voeg een 1/2 groenteboullionblok toe
- Haal de pan kookend water van de hitte bron af en voeg de 100 gram droge cous cous toe, laat dit 5 minuten wellen in het water.
- Snijdt de paprika, komkommer, tomaten, uit, appel in stukjes en doe ze in een gezellige schaal.
- Als de couscous 5 minuten heeft gestaan voeg je deze toe aan de gesneden groenten.
- Tot slot maak je de pecannoten fijn en roer je deze erdoor.
- Je kunt het bord leuk opmaken met een takje munt
- Smakelijk eten!