Salade, hoofdgerecht
2 personen, 20 minuten

Ingrediënten:

  • 100 gram couscous
  • 200 ml gekookt water
  • gegrilde paprika 3 grote stukken
  • halve komkommer
  • 2 tomaten
  • 1 appel
  • 1 ui
  • 10 pegannoten
  • 1/2 groenteboullionblok
  • peper
  • optioneel: munt

Bereidingswijze:

  1. Breng 200 ml water aan de kook
  2. Voeg een 1/2 groenteboullionblok toe
  3. Haal de pan kookend water van de hitte bron af en voeg de 100 gram droge cous cous toe, laat dit 5 minuten wellen in het water.
  4. Snijdt de paprika, komkommer, tomaten, uit, appel in stukjes en doe ze in een gezellige schaal.
  5. Als de couscous 5 minuten heeft gestaan voeg je deze toe aan de gesneden groenten.
  6. Tot slot maak je de pecannoten fijn en roer je deze erdoor.
  7. Je kunt het bord leuk opmaken met een takje munt
  8. Smakelijk eten!