Virtual workshops

//Virtual workshops
Virtual workshops 2020-05-15T13:09:46+02:00

Volg een van de virtuele workshops die ProFitt aanbied.
Door in onze webshop de workshop te kiezen wat bij je past, heb je je meteen ingeschreven.
Onze professionals begeleiden je en staan klaar om al je vragen te beantwoorden, dit allemaal gewoon achter je eigen PC.
Hierbij maken we gebruik van Zoom, installeer deze vooraf wel even je computer.
Je ontvangt per email een link waar je op kunt klikken. veel plezier met je workshop deelname!

Soms is het lastig om kinderen gezond te laten eten omdat ze dit minder lekker vinden. Met deze smulclub maken we leuke en lekkere gerechtjes die ook nog eens goed voor je zijn! Win-win dus. Doe jij samen met de ProFitt kinderdiëtisten mee om een lekker soep- of pannenkoeken proeverijtje op tafel te zetten? Tijdens het koken en smullen wordt je voorzien van leuke tips en weetjes om gezond en lekker te kunnen smullen.

Wil je deelnemen aan deze gezellige lekkere en leerzame workshop?
Betaal de workshop via Ideal en geef aan bij opmerking op welke datum je deel gaat nemen aan de smulclub (zie rooster op de website bij workshops).

Kosten voor deelname: 10 euro
Of een consult vanuit de zorgverzekeraar.

Wil je minder koolhydraten eten, maar vind het moeilijk om dit vol te houden? Heb je behoefte aan meer variatie? ProFitt praat je bij over de voordelen van koolhydraatarm eten voor jouw lichaam! Je krijgt diverse tips, ideeën en recepten voor elk moment die passen bij jouw voorkeuren om op een prettige, lekkere en gezonde manier minder suikers te eten en je gewicht te verminderen, zonder hongergevoel! Tot snel!

Wil je deelnemen aan deze leuke en leerzame workshop?
Betaal de workshop via Ideal en geef aan bij opmerking op welke datum je deel gaat nemen aan de workshops koolhydraat arme voeding (zie rooster op de website bij workshops).

Kosten voor deelname: 10 euro
Of een consult vanuit de zorgverzekeraar.

Veel thuis aan het werk? Of ben je vaak alleen thuis?! Dit kan soms erg lastig zijn met de vele verleidingen die op de loer liggen. Maar niet alleen thuis! Je herkent het vast wel: die lekkere koekjes die op tafel staan, een partner die naast je een zak chips aan het eten is of de ontelbare lekkernijen die je voorbij ziet komen als je in de stad ben of door de supermarkt loopt, maar hoe ga je om met deze vele verleidingen? In deze workshop leren we je doormiddel van ACT-technieken om deze verleidingen beter te weerstaan!
Heel graag tot snel!

Wil je deelnemen aan deze informatieve en vermakelijke workshops?
Betaal de workshops via Ideal en geef aan bij opmerking op welke datum je deel gaat nemen aan iedere workshop (zie rooster op de website bij workshops).

Prijs voor deelname aan de workshop: 10 euro
Of een consult vanuit de zorgverzekeraar.

Wil jij je deze zomer écht lekker in je lijf voelen? En vind je het leuk om dit met samen met anderen te doen ter motivatie? Doe dan mee met ons 6 weken online leefstijlprogramma.

Je wordt tijdens dit programma gestimuleerd om jouw eet- en beweegpatroon onder de loep te nemen en je leefstijl stap voor stap te verbeteren. Jij bepaalt zelf hoe en in welk tempo en doet dit onder deskundige begeleiding van je online ProFitt diëtist én met steun van de andere online deelnemers. Met behulp van een besloten Facebookpagina posten we elke dag leuke tips over voeding en bewegen, weetjes, recepten en dagen we jullie uit met opdrachten. Ook besteden we elke week tijd aan een Q&A (Een online Question & Answer bijeenkomst) waarin jij al je brandende vragen kunt stellen aan de diëtist. Ook ontvang je een voorbeelddagmenu met daarbij een variatielijst waarin precies staat wat gezonde productkeuzes zijn. Handig! Samen aan de slag en elkaar motiveren tot het behalen van je doelen helpt!

Wil jij meedoen? Schrijf je dan nu in! Betaal de workshops via Ideal en noteer de data voor de groepsbijeenkomsten in je agenda (zie rooster op de website bij workshops).

Kosten voor het gehele programma: 55 euro

(link naar de webshop: https://www.profitt.nl/winkel)

Wil je weten wanneer welke workshop gegeven wordt, kijk dan in onderstaand rooster.
Leuk je bij onze virtual workshops te mogen verwelkomen.