Voorlichting

/Voorlichting
Voorlichting 2017-07-17T09:06:57+02:00
Voorlichting

Dagelijks maken we keuzes over wat we eten en drinken. Deze keuzes maken we vaak zonder erover na te denken. Bij het samenstellen van je maaltijd of boodschappenlijstje is het belangrijk dat je weet welke producten gezond zijn. Groepsvoorlichting biedt uitkomst om je inzicht in goede en gezonde voeding te vergroten. ProFitt geeft voorlichting op maat. De bijeenkomsten worden afgestemd op de vraag en wensen van jou of jouw organisatie.

ProFitt kent meerdere soorten voorlichtingen:

 • Voeding Actueel
  Regelmatig wordt er een voorlichting gegeven over een actueel onderwerp binnen het thema voeding. Enkele voorbeelden zijn: zoetstoffen, cafeïne gebruik, mijn kind is te dik, voeding bij apneu, koolhydraten, het jojo-effect of voeding bij zwangerschap.
 • Workshop gezonde voeding
  Organiseer jij binnenkort een vrijgezellenfeest, jaarclubdag, teamuitje of personeelsdag? Het is een leuk idee om ProFitt jouw onderwerp en activiteit voor te leggen. Dan verzorgen wij een passende workshop over voeding en beweging. ProFitt maakt er een knallende activiteit van!
 • Fitt met voeding op de werkvloer
  Ligt het ziekteverzuim binnen jouw organisatie te hoog? Hebben werknemers veel fysieke klachten? ProFitt biedt workshops, kantine checks, voedingsadvies en presentaties aan die het ziekteverzuim tegen gaan en de leefstijl van werknemers aanpakken. Een programma op maat, met als doel fitte en vitale werknemers voor jouw organisatie!
 • Fitt met voeding op school
  Het is belangrijk dat een fit en actief is en lekker in zijn/haar vel zit. Gezond eten en voldoende bewegen is daarvoor erg belangrijk. ProFitt kan jouw school helpen kinderen op leuke wijze het plezier in gezond en fit leven te geven!