Welkom op mijn ProFitt blog!

Pleun Ten BoschWat leuk dat je interesse toont in ProFitt en welkom op mijn splinternieuwe website!

Ik zal je via mijn blog op de hoogte brengen over alle ins en outs van voeding en beweging. Vol energie en fit in het leven staan, maar wel op een leuke en lekkere manier. Als levensgenieter vind ik dat heel belangrijk. Je hebt maar één leven, dus maak er iets van. Blijf mijn blog volgen, dan krijg je voldoende tips en informatie om lekker(der) in je vel te zitten. Ik zal regelmatig op mijn blog schrijven over leuke recepten, tussendoor tips, evenementen, voorlichtingen en voedingsactiviteiten.

Ben je benieuwd wat ProFitt allemaal doet?

  • Bij ProFitt kun je terecht voor al je vragen over voeding. Bijvoorbeeld als je wilt afvallen, of juist aankomen. Maar ook voor dieetadvies bij diabetes, voeding bij hoog cholesterol of maagdarm klachten kan ProFitt de juiste begeleiding bieden. ProFitt is gevestigd in Nijmegen. Maar woon je daar niet, of heb je een erg druk leven en zit je buikje je in de weg? Dan biedt online dieetadvies een uitkomst. ProFitt helpt je vanuit je eigen huiskamer verder via Skype.
  • ProFitt kent diverse groepsprogramma’s. Wil je alleen je eetgewoonten aanpassen, dan is Eet je Fitt echt iets voor jou! Wil je naast informatie over voeding ook meer gaan bewegen? Kies dan voor het Go for Fitt programma.
  • Als Lifestyle coach begeleid ik je intensief bij de aanpassingen in je leefstijl. Je krijgt voedingsadvies op maat. Hierbij bied ik ook de mogelijkheid samen een supermarkt te bezoeken, samen te koken en krijg je recepten aangeboden. Ook kijk ik als lifestyle coach intensief naar je bewegingspatroon. Dit wil zeggen: ik bied je een beweegplan op maat aan. En weet je wat leuk is? Ik ben fitnessinstructrice, dus ik kan jou ook zelf begeleiden naar een strakker en fitter lijf!
  • Als sportdiëtist ben ik de persoon die je met sportvoedingsadvies kan helpen je sportprestaties te verbeteren. Ik kijk naar timing van voeding, verdeling van koolhydraten, eiwitten, vetten, je vochtgebruik en adviseer concreet wat te eten voor tijdens en na sportbeoefening.
  • ProFitt geeft ook voorlichting op maat, voor bedrijven of scholen. Bijvoorbeeld over een voedingsprogramma, gericht op jouw bedrijf om het ziekteverzuim terug te dringen met fittere en meer vitale werknemers. Maar ook wanneer je een leuke workshop wilt voor je vrijgezellenfeest of teamuitje en iets met voeding wilt doen, kan ProFitt je van dienst zijn. Ik heb legio ideeën hierover. En misschien heb je zelf al wel een plan? ProFitt is flexibel en kijkt mee om jouw ideeën te verwezenlijken!

Wat leuk is om te weten: om de 2 maanden zal ik een voorlichting geven over actuele voedingsonderwerpen. Hiervoor zal ik de meest recente wetenschappelijke literatuur gebruiken waardoor je zeker weet dat de informatie die je krijgt ook de juiste is. Deze voedingsvoorlichtingen heten Voeding Actueel. Het eerste onderwerp wat behandeld zal worden is ‘zoetstoffen’. Dus wil je weleens weten wat nou wel en niet waar is over zoetstoffen? Schrijf je dan via de site alvast in en ik breng je op de hoogte wanneer de datum en tijd bekend zijn!

Groeten Pleun

[fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]
Door | 2017-07-17T09:07:00+02:00 maart 2nd, 2012|Blog|0 Reacties

About the Author: