Nieuwe samenwerking met Het Gezondheidspunt!

Wist je dat ProFitt sinds kort een mooie samenwerking heeft met Het Gezondheidspunt in Grave en Haps? Nu hoor ik je denken: ‘Maar dat is toch niet in de buurt van jullie spreekuurlocatie?’ Dat klopt!

Wij werken lang niet altijd op dezelfde locaties als onze samenwerkingspartners (denk aan fysiotherapeuten, huisartsen, logopedisten, ergotherapeuten e.d.). Het is natuurlijk handig, maar niet meer noodzakelijk, want samenwerken kunnen we altijd. Ook op afstand. En wist je dat wij vanuit ProFitt online begeleiding via beeldbellen en telefonische consulten aanbieden? Dat werkt in het voordeel van jou als client, omdat je hierdoor niet naar verschillende locaties hoeft te komen om begeleiding te krijgen. Het kan gewoon vanuit huis of jouw werkplek!

Hoe werkt dat dan? Zo’n samenwerking op afstand?

Nadat jij toestemming geeft, vinden het Gezondheidspunt en ProFitt elkaar via beveiligde media die speciaal ontwikkeld zijn voor zorgprofessionals. Handig! Zo is er een chat of ‘whatsapp’ genaamd Siilo, welke extra beveiligd is waarvoor registratie in het kwaliteitsregister een vereiste is. Ook maken we gebruik van het beveiligde mailprogramma Zorgmail en kunnen we beveiligd online overleggen. Zo wordt er discreet met je persoonsgegevens omgegaan en kun jij jezelf richten op hetgeen dat telt: het behalen van je doelstellingen.

Een mogelijk voorbeeld van een element van jouw proces dat we vaak goed op elkaar afstemmen is het de hoeveelheid en timing van de eiwitinname met betrekking tot de trainingsintensiteit en de inspanningsmomenten om een optimale opbouw van spiermassa te realiseren. Dit is nodig om jou op een efficiënte wijze naar het bereiken van je doelstelling te helpen. We geven praktische en lekkere tips, afgestemd op jouw wensen en behoeften en passend in jouw leefsituatie!

Het Gezondheidspunt is een praktijk waarbij de volgende zorg wordt verleend:

  • Fysiotherapie
  • Acupunctuur
  • Triggerpointtherapie
  • Dry-needling
  • Sport- en ontspanningsmassage
  • Fasciatherapie

Zij staan voor persoonlijke aandacht, want ieder mens is anders. Het Gezondheidspunt beschikt over ervaren specialisten. Er wordt efficiënte zorg geleverd en er wordt verder gekeken dan uw klacht: die staat meestal niet op zichzelf. Geen onnodig langdurige trajecten, maar gerichte interventies van hoge kwaliteit waarbij de tijd voor u wordt genomen.

Dit sluit naadloos aan op de visie van begeleiding van ProFitt en dat kan ook heel goed op afstand! Cliënten zijn soms bereid voor goede begeleiding naar een andere locatie te gaan, maar wij disciplines hebben onderling korte lijntjes om jouw voortgang te monitoren.

Het Gezondheidspunt staat bekend om actuele kennis, ervaring en betrokkenheid. Door continue scholing wordt de kwaliteit van de behandelingen gewaarborgd. Deze praktijk is aangesloten bij alle relevante professionele beroepsverenigingen:

  • Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie
  • Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur
  • Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument
  • Nederlands Genootschap voor Sportmassage

Maak direct een afspraak via: www.hetgezondheidspunt.nl

Laura Slebus & Kim Reijnen, augustus 2022