ProFitt voor Bedrijven

/ProFitt voor Bedrijven
ProFitt voor Bedrijven 2020-04-03T09:35:41+02:00

Vitaliteit op de werkvloer:

Wil jij samen met je collega’s/werknemers de vitaliteit op de werkvloer verbeteren?!
ProFitt komt bij jouw bedrijf langs om onze body- & leefstijlscans, workshops en bootcamp uit te voeren op een interactieve en vernieuwende wijze.
Ons professionele, jonge en dynamische team staat klaar om jullie bedrijf naar een gezonder niveau te tillen.

Teambuilding met een boost gezondheid! Dat is waar ‘ProFitt voor bedrijven’ voor staat.
Wat we aanbieden is één of meerdere teamdag(en), waarbij alle onderdelen zijn gericht op het streven naar verbetering van gezondheid en leefstijl.
De body- en leefstijlscans zijn individueel, waarbij een plan op maat per collega/werknemer ervoor zal zorgen dat er een individuele focus is op het verbeteren van zijn/haar gezondheid.
De workshops en de bootcamp zijn ook gericht op gezondheid, waarbij de interactieve onderdelen in teamverband worden ingezet en uitgevoerd.
De workshops zijn dus ook uitermate geschikt als teamuitje of bedrijfsactiviteit.

Wat bieden we aan

Bijna de helft van de Nederlandse volwassenen kampt met overgewicht. Dit verhoogt de kans op ziekteverzuim aanzienlijk. Daarnaast is zitten het nieuwe roken. Hoe meer je zit, des te meer kans op gezondheidsproblemen! Hoogste tijd om hiervan bewust te worden. Met de ProFitt-scans krijg je een uitgebreide lichaamsanalyse (met een meting van o.a. BMI, vetpercentage, vetvrije massa, metabolische leeftijd en botmassa) en wordt een persoonlijke uitdraai gemaakt van de BRAVO-factoren (Bewegen/roken/alcohol/voeding/ontspanning), eventueel aangevuld met persoonlijke coaching en advies op maat.

Voeding is hip! We leven in een tijd waarin steeds meer mensen zich bewust worden van gezonde voeding. Er wordt dus ook steeds meer over geschreven: op internet vind je vaak tegenstrijdige voedingsadviezen. Ook verschijnen er op blogs en nieuwssites regelmatig nieuwe onderzoeken naar voeding en gezondheid. Door al die informatie zien mensen door de bomen het bos niet meer en vragen zich af wat er nu wel/niet klopt over voeding. Met deze informatieve nieuwsflitsen krijgen werknemers verdiepende informatie over verschillende voedingsthema’s.

Workshops

Er is in de media zoveel te vinden over gezonde voeding en leefstijl. Interessant maar met al die verschillende informatie tevens enorm verwarrend!

Wat is een gezond voedingspatroon? Wat zijn gezonde tussendoortjes? Word je dik van eten na 20:00 uur? Zijn zoetstoffen beter dan suikers? Is brood slecht voor je? Wil jij weten wat feiten/fabels zijn als het gaat om gezonde voeding? Wat staat er allemaal op een voedingsetiket en hoe moet je dit lezen en interpreteren? De interactieve voedingsworkshop van ProFitt geeft je de antwoorden. 

Zitten is het nieuwe roken. Hoe meer je zit, des te meer kans op gezondheidsproblemen! Hoogste tijd dus om samen van de (bureau)stoel af te komen. Tijdens de Teambuildings bootcamp wordt er aandacht besteed aan kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie en stabiliteit. De bootcamp heeft een sportief en gezellig karakter. Door middel van groepsspellen en opdrachten heeft het een positieve invloed op de teambuilding.

Door het werken in ploegendiensten raken diverse lichamelijke functies verstoort. Niet zo gek dus dat het risico op het ontstaan van welvaartsziekte forst stijgt wanneer er in ploegendiensten en nachtdiensten wordt gewerkt. Om je werknemers efficiënt en vitaal op de werkvloer te laten functioneren en kosten voor ziekteverzuim te drukken, is aandacht voor gezonde leefstijl enorm van belang. Middels deze interactieve en gevarieerde workshop willen wij je bedrijf kennis laten maken met de voedings- en gezondheidsaspecten waarbij we praktische handvatten aanrijken voor een vitale werkvloer, ook in de nacht.

Smoothies maken is tegenwoordig hip. Maar wat is de zin en onzin hiervan? Tijdens de smoothie workshop leer je waar een gezonde smoothie aan voldoet en wat het voordeel hiervan is op de gezondheid. Natuurlijk ga je samen met elkaar de handen uit de mouwen steken om een verrassend lekkere smoothie te maken. En we zorgen ervoor dat iedereen voldoende handvatten krijgt om thuis ook zo’n gezonde lekkernij te bereiden. Kortom: een actieve, leerzame en creatieve workshop voor jouw bedrijf!

Heb je specifieke onderwerpen of vragen ten aanzien van voeding en leefstijl binnen jullie bedrijf?! ProFitt maakt ook workshops op maat. Geef ons aan welke onderwerpen je behandeld wilt hebben en welke vragen je hebt. Wij ontwikkelen een passende en interessante workshop die antwoord geeft op je vragen.

WorkshopExcl BTW
Bodyscan en leefstijladvies:
15 min (minimale afname 10 p)
75 min (minimale afname 6 p)
100 min (minimale afname 5 p)
*Mogelijkheid voor follow up na 3-6-12 maanden
€ 25
€ 110
€ 135
Pakketprijs Nieuwsflitsen (12 stuks)
*extra 13e nieuwsflits ploegendiensten
*1 of enkele nieuwsflitsen? prijs per nieuwsflits
€ 350
€ 20
€ 40
Interactieve workshop gezonde voeding€ 480
Bootcamp (maximaal 25P per bootcamp)
Bootcamp (voor maximaal 50P per bootcamp, 2 trainers)
*Mogelijkheid tot prijs voor de winnaar(s), per stuk
*Beweegadvies voor thuis voor alle deelnemers
€ 480
€ 750
€ 15
€ 50
Ploegendiensten, wanneer eet je wat?€ 450
Smooth Healthy€ 580
Lunchadvies op maatPrijs nader te bepalen
ReiskostenExcl BTW
Reistijd€ 30 euro p.p.p.u
Reiskosten€ 0.19 ct/km
Kosten diëtistExcl BTW
Tijdsinvestering per professional
(indien maatwerk gewenst is)
€ 80 euro per uur